EDUCACIÓ INFANTIL

 

 

Planifiquem els nostres cursos basant-nos principalment en la motivació, un element imprescindible en els primers anys d’aprenentatge.

 

 La guia del curs ve donada per una programació adaptada als grups d’edat o cursos i està envoltada de multitud d’activitats paral·leles, cançons, jocs, rimes, contes... i un munt de coses més que fan que els nenes i nens s’ho passin bé mentre aprenen anglès. Treballarem en l’anglès i en anglès amb l’objectiu d’aconseguir una sèrie de fites concretes:

 

  • Oferir una diversitat d’estímuls i una interacció dinàmica.

 

  • Crear un ambient de comunicació, un espai organitzat i estructurat que sigui estimulant i convidi a la participació.

 

  • Alternar activitats de ritme, dirigides, no dirigides i lliures, intel·lectuals, de moviment o manipulatives, adequant-les a cada situació dels infants.

 

  • Establir normes de funcionament que permetin al grup d’infants una convivència agradable i un ampli marge d’actuació a partir del respecte.

 

 

Los niños y el maestro en el jardín de i
EDUCACIÓ PRIMÀRIA
 

​​

Amb aquests grups d’edat treballem vers amb els mateixos objectius que en el cicle anterior però enfocant les sessions vers la complementació i amplicació de la llengua anglesa.                                                                                         

 

Una programació específica en cada grup/curs ens guiarà i ens farà començar a  potenciar totes les qualitats i habilitats en la llengua o “skills” en les vessants de la comprensió i l’expressió oral

 

La realització d’aquestes activitats anirà lligada als Mega-Projects, o projectes de treball lligats a diferents àmbits de la vida quotidiana on interaccionaran amb l’escola, els esports, la cuina, els amics, el cinema, internet, els hobbies... amanit amb un ampli ventall d’ingredients paral.lels. Crearem i ens recrearem amb petites representacions teatrals i situacions comunicatives,  “cel.lebracions escolars”  anglosaxones com Halloween, Thanksgiving Day, St Valentine’s Day, St.Patrick, Easter, April Fools’ Day, Arbor’s Day, i molts altres que treballarem en forma de projectes i sobre els que reflexionarem a les nostres sessions.

 

El nostre objectiu, aconseguir que els nostres alumnes arribin a la fí del Cicle Superior acostumats a parlar, sentir, opinar, crear i pensar sobre qualsevol tema, idea o concepte EN ANGLÈS sense que això representi cap mena de problema i amb la idea que el fet d’arribar fins aquí ha estat quelcom divertit.

 

Maestro y la clase
IMG_5458 2.JPG
Prep centre logo_CMYK.jpg